Shoes Time

Shoes Time Spălătorie Sibiu

Despre Noi

Despre Noi

SHOESTIME

Shoes Time este o companie de prestări servicii de curățare și întreținere profesională a încălțămintei precum polișarea și igienizarea acesteia și nu numai.

Folosim cea mai nouă tehnologie de pe piață a momentului, tehnologie bazată pe un generator de abur profesional și puternic, pentru curățarea exterioară și internă a pantofilor, dar și a altor categorii de produse precum jachete/geci de piele, căști de protecție moto/ski, echipamente moto și diverse accesorii, în acest mod reușind să le ofere clienților oportunitatea de a își curăța și igieniza produsele corect și profesionist fără riscul de a le deteriora folosind una dintre metodele convenționale, de pildă în mașina de spălat.

Acest sistem profesional pentru curățare și igienizare poate distribui abur și detergent cu perii speciale, poate dizolva și îndepărta murdăria și petele cele mai încăpățânate de pe suprafață pentru rezultate excelente.

Uscarea rapidă și delicată cu aer cald redă flexibilitatea, iar datorită generatorului de ozon, oferă o igienizare completă de eliminare a mirosurilor neplăcute și bacteriilor acumulate de-a lungul zilelor de activitate. Folosim doar cele mai bune produse de curățare și întreținere pentru ca serviciile și calitatea să respecte standardele clienților noștrii.

Avantaje

De ce ne aleg clienții?

Produse premium

Shoes Time folosește o gamă variată de produse calitative pe baza de ceară de albine pentru ca încălțămintea ta să se bucure de o igienizare profesională.

Impermeabilitate

Vremea umedă nu mai este o problemă după ce pleci de la Shoes Time! Îți pulverizăm încălțămintea cu o soluție protectivă care ajută la impermeabilizarea încălțămintei dar și în scopul protejării acesteia de alte pete.

Curățare rapidă

Iți vom curăța încălțămintea cât ai zice Pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconioză..
Stai liniștit, nici noi n-am reușit încă să îl pronunțăm. Nu că nu am putea, dar suntem ocupați. Trebuie să îți terminăm produsele de curățat cât mai repede posibil și asta vom face!

Ieftin dar calitativ

În opinia noastră, prețul plătit de tine este evaluat corect raportându-ne la munca noastră și produsele premium pe care le folosim în procesul de curățare! Verifică lista de prețuri și hai la noi să le dăm o nouă față papucilor tăi!

Oferte

*Ofertele sunt valabile periodic în funcție de disponibilitatea stocului companiei. 

Știai că la 5 curățări, dacă folosești aceiași cutie în care ți-am oferit papucii la prima curățare primești curățare și igienizare al oricărui tip de încălțăminte însoțit de un produs de întreținere pentru acasă la alegere din gama Saphire?

Sau… Știai că la 10 curățări, dacă folosești dacă folosești aceiași cutie în care ți-am oferit papucii la prima curățare primești o curățare și igienizare la alegere a oricărui tip de serviciu oferit de companie, însoțit de un kit de întreținere al încălțămintei pentru acasă în valoare de 250 lei.

Ce putem curăța?

Ce putem curăța?

LOCAȚIE

Hai în locația noastră!